Putkalla tehdään lävistyksiä

  • Määrissä mitattuna ylivoimaisesti suosituin myyntiartikkeli Putkalla on ylimääräinen reikä kroppaan. Meillä tehdään uudet lävet ihmisiin vakaalla kädellä, ammattitaidolla ja tietysti hygieenisesti
  • Lävistyksiin et tarvitse ajanvarausta, vaan voit vain kävellä suoraan sisään. Lävistyspuolella voi olla varsinkin iltapäivisin jonoa, joten kannattaa varata käyntiin hieman aikaa
  • Alempaa sivulta löydät lävistysten usein kysyttyjä kysymyksiä
  • Lävistysvalikoimamme on varsin laaja ja pääset tutustumaan siihen täällä
  • Lävistämössä myydään myös irtokoruja ja niistä löydät lisätietoa täältä
  • Lisätietoa lävistysten hoidosta löydät täältä

Lävistysten usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon se sattuu?

Lävistystä on mahdotonta tehdä kivuttomasti, mutta kipu on lähes kaikille asiakkaille siedettävän rajoissa. Itse lävistys tehdään hyvin nopeasti ja kivun suuruudesta kertoo jotain se, että monien asiakkaiden mielestä ihoaluetta puristavat pihdit nipistävät enemmän kuin itse lävistysneula. Kokemuksemme mukaan kyse ei usein ole niinkään itse kivusta, vaan kivun pelosta ja jännityksestä.

Joskus asiakkaat kysyvät mahdollisuutta puudutukseen. Meidän kauttamme moinen ei onnistu, emmekä näe moisessa oikein järkeäkään. Ensinnäkin lävistys on niin nopeasti ohi, että eroa ei todennäköisesti huomaisi. Toisekseen kunnollisia paikallispuudutteita saavat antaa vain lääkintäihmiset, joita ei henkilökunnastamme löydy. Jos esimerkiksi Emla-puudutusvoidetta tai muuta reseptivapaata tuotetta haluaa käyttää, emme pistä vastaan.

Voidaanko lävistys tehdä omalla korulla?

Kyllä, jos koru on metallia, muuten sopiva ja asiakas ehtii odotella.

Koru pistetään steriloitavaksi autoklaaviin, jossa on kova paine ja lämpötila. Käytännössä kaikki muoviosat sulavat näissä olosuhteissa, joten korun on oltava kokonaisuudessaan metallia. Paras materiaali on titaani, mutta muutkin käyvät asiakkaan riskillä.

Pesemisessä ja steriloinnissa menee yhteensä n. tunnin verran aikaa. Liike menee kiinni kuudelta, joten oman korun kanssa pitäisi tulla siis viimeistään klo 17.

Suosittelemme kuitenkin ottamaan korun meiltä. Menemme korujemme laadusta takuuseen, joten ongelmatilanteissa me olemme vastuussa. Lisäksi vältyt tunnin odottelulta.

Milloin korun voi vaihtaa toiseen?

Korun voi vaihtaa, kun lävistys on parantunut. Hoidosta ja paranemisesta löydät tarkempaa tietoa täältä. Nopea versio on kuitenkin, että yleensä kunnolliseen paranemiseen menee todennäköisemmin kuukausia kuin viikkoja, joten kannattaa olla kärsivällinen.

Otin teiltä lävistystyksen ja haluan ostaa siihen vaihtokorun. Mikä on laittamanne lävistyskorun koko?

Aloituskorujemme koot vaihtelevat suuresti, joten näkemättä on vaikea sanoa. Jos suunnittelet korun hankkimista itse, asia kannattaa varmistaa lävistystä ottaessa.
Voit aina tulla liikkeeseen näyttämään itseäsi ja tutustumaan koruvalikoimaamme. Saat ainakin koon selville ja mahdollisesti toivomasi vaihtokoru löytyy meiltä valmiina.
Ylös