Henkilökunta

Tatuoijat

Ilkka

Ile on Putkan perustaja, omistaja, Oberkommandant ja hyväntahtoinen diktaattori. Hän ansaitsi aikoinaan kannuksensa muiden leivissä, päätti perustaa oman liikkeen vuonna 2003 ja loppu onkin historiaa. Miehen erikoisalaa on ennen kaikkea realistinen tyyli.

Huom! Ilelle on tosi paljon tunkua ja valitettavasti kysyntään ei pystytä yleensä vastaamaan. Tämän vuoksi suosittelemme katsomaan muut artistimme läpi ensisijaisena vaihtoehtona. Jos mikään muu ei kerta kaikkiaan kelpaa, todennäköisesti on odotettava sitä, että herran kalenteri aukeaa seuraavan kerran ja varautua tämän jälkeen odotteluun. Tämän hetken tilannetta voi kysellä parhaiten maililla.

 

Kielet: suomi

Jone

Tamperelainen Jone aloitti tatuointien teon alkuräjähdyksen aikoihin 80-luvulla. Mies tykkää eniten tehdä värillistä realismia, mutta kokeneelta tyypiltä lähtee mikä vaan.

 

 

Kielet: suomi, englanti

Riku

Riku vaihtoi asemapaikkansa meille vuonna 2008. Riku on kaikkiruokainen artisti, mutta eniten häntä miellyttävät isot, realistiset työt. Innostuu helposti.

 

Kielet: suomi, englanti

Tunkki

Tunkki on aikoinaan tatuoinut jäämies Ötzin, mutta viimeiset kymmenen vuotta hän on ollut Putkalla. Pelottavasta ulkokuorestaan huolimatta miehen kädenjälki on yllättävän hempeä ja häneltä lähtee duuni kuin duuni. Eniten kuitenkin häntä miellyttävät moottorit, pääkallot, viikatemiehet ja Terminator II.

 

Tunkki toimii huonosti höyrykoneita modernimman tekniikan kanssa, joten sähköposti ei välttämättä tavoita kovin nopeasti. Jos asialla on yhtään kiire, soita.

 

Kielet: suomi, assyria, muinaisheenok

Tuomas

Tuomas aloitti samaan aikaan Viijan kanssa 2011. Mies pitää sukupuuttoon kuolleista asioista, historiasta ja eläimistä ja nämä teemat usein hänen töissään näkyvätkin. Painotus realismin puolella, mutta muutkin tyylit ja aiheet menevät.

 

Kielet: suomi, englanti

Valtteri

Valtteri liittyi Putkan porukkaan tammikuussa 2016. Mies tykkää erityisesti old schoolista ja sen johdannaisista, mutta asiakkaiden toiveiden mukaan tietysti tehdään muutakin.

 

Kielet: suomi, englanti

Viija

Viija aloitti Putkalla 2011 samaan aikaan Tuomaksen kanssa. Viijan tyyli on pehmeä ja naisellinen, hän taitaa vesiväritekniikan ja pitää kovasti Muchasta. Tekee kyllä karuakin tavaraa pyydettäessä.

 

Kielet: suomi, englanti

Lävistäjät

Samu

Samu on Putkan perustajajäsen ja omistaa firman lävistyspuolen, jossa itsekin työskentelee. Reijittämisen lisäksi Samun intohimot ovat kamppailulajeissa ja hän aikanaan toi Muay Boran -lajin Suomeen. Loukkaantumisen ja siitä johtuneen tappeluista estymisen jälkeen miestä ovat vieneet erilaiset laudat surffauksen ja longboard-hommien kanssa.

Samu on yleensä vuorossa klo 14-18.

 

Kielet: suomi, englanti

Mimmi

Mimmi on toinen lävistäjämme. Jos haluat lävistyksen viikonloppuna tai naislävistäjän palvelua, hänet löytää paikalta arkisin klo 11-14 ja lauantaivuorosta klo 11-15.

Mimmi työskentelee myös musiikkipalvelu DJ Onlinessa.

 

Kielet: suomi, englanti

Kampaajat

Johanna

Johanna pitää Putkan naapurissa kampaamoa. Hiusjuttujen lisäksi Johanna tekee myös ripsiä ja hierontaa.
Ajanvarauksen voit tehdä kampaamon numerosta 040 704 9806.

Muut

Hanna

Kun tulet sisään liikkeeseen, todennäköisesti sinua on vastassa Hanna. Hanna on meidän Rivo-Riitta ja vastaanottovirkailija.

Asiakkaiden paimentamisen lisäksi Hanna osaa myös lävistää. Jos lävistämön henkilökunta on poissa pelistä, Hanna rientää apuun.

Ylös