top of page

Putka Tattoo &

Piercing

Tatuoinnit

Meiltä löytyy artistia joka lähtöön. Tässä pieni henkinen valmennus:

Teemme tatuointeja ainoastaan täysi-ikäisille, eli k-18.

Ajanvaraus

Mieti valmiiksi mitä haluat ja kerro se meille sähköpostilla tai soittamalla. Ajanvarauksia emme hoida kuitenkaan sähköpostitse, vaan ainoastaan puhelimitse ja paikan päällä liikkeessä. Tatuointiliikkeen arki on yleensä aika hektistä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Palvelemme sinua niin pian kuin voimme. Artistit eivät aina pääse puhelimeen heti, mutta voit jättää soittopyynnön. Sähköposteihin vastaamme maanantaista perjantaihin.

 

Tatuointien hinnoittelu
- minimiveloitus 120€
- tuntiveloitus 120€
- koko päivän tatuointiaika 600-700€

Varauksen peruminen
Varaus tulee peruuttaa soittamalla tai paikan päällä liikkeessä. 

Varausmaksu

Perimme jokaisesta varauksesta 100€ varausmaksua, joka vähennetään tatuoinnin loppusummasta. Varausmaksu palautetaan, jos peruu tai siirtää varauksensa 3 arkipäivää ennen sovittua aikaa.
 

Jonot

Kannattaa valita ainakin pari vaihtoehtoista tekijää ja varautua siihen, että joskus joutuu odottamaan jopa kuukausia. Usein ainakin pienemmät kuvat pystytään tekemään lyhyemmällä varoitusajalla.

Peruutukset

Peruutusaikoja tulee ja akuuteimmat ilmoitamme Facebookissa ja/tai Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan sivujamme ja pitämään itsesi ajan tasalla.

Hygienia

Noudatamme kaikessa terveysviranomaisten hyväksymiä ja alalla vallitsevia käytäntöjä. Ole huoleti!

Raskaus ja Imetys

Odota että raskaus ja imetys on ohi ennen kuin otat tatuointia. Täysin turhia riskejä lapsellesi.

Omat eväät

Jos tuot omia eväitä (asia joka kannattaa) otathan huomioon, että meillä ei ole asiakkaille tarkoitettua jääkaappia. Älä siis ota mitään liian helposti pilaantuvaa. Käytössä sen sijaan on mikroaaltouuni ja kahvia.

Meillä on myös juoma-automaatti, joista voit ostaa virvokkeita.

Tästä pääset katsomaan tatuointeja:

TERVETULOA!

Sijaintimme on Vuolteenkatu 20. Kirkkopuistoa vastapäätä Ratinasta ylöspäin. Auton voit jättää johonkin keskustan parkkihalleista. Jos et löydä, soita! 0400185358

bottom of page