Putka Tattoo &

Piercing

Tatuoinnit

Meiltä löytyy artistia joka lähtöön. Tässä pieni henkinen valmennus:

Teemme tatuointeja ainoastaan täysi-ikäisille, eli k-18.

Jonot

Kannattaa valita ainakin pari vaihtoehtoista tekijää ja varautua siihen, että joskus joutuu odottamaan jopa kuukausia. Usein ainakin pienemmät kuvat pystytään tekemään lyhyemmällä varoitusajalla.

Peruutukset

Peruutusaikoja tulee ja akuuteimmat ilmoitamme Facebookissa. Tervetuloa seuraamaan sivuamme ja pitämään itsesi ajan tasalla.

Ajanvaraus

Mieti valmiiksi mitä haluat ja ota yhteyttä ottamaan sähköpostilla, puhelimella tai soittamalla. Tatuointiliikkeen arki on yleensä aika hektistä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Palvelemme sinua niin pian kuin voimme. Artistit eivät aina pääse puhelimeen heti, mutta voit jättää soittopyynnön.

Varausmaksu

Perimme jokaisesta varauksesta 100€ varausmaksua, joka palautetaan, jos peruu tai siirtää varauksensa 3 arkipäivää ennen sovittua aikaa. 

Hygienia

Noudatamme kaikessa terveysviranomaisten hyväksyviä ja alalla vallitsevia käytäntöjä. Ole huoleti!

Raskaus ja imetys

Odota kunnes raskaus ja imetys ovat ohi ennen kuin otat tatuoinnin. Täysin turhia riskejä lapsellesi.

Omat eväät

Jos tuot omia eväitä (asia joka kannattaa) otathan huomioon, että meillä ei ole asiakkaille tarkoitettua jääkaappia. Älä siis ota mitään liian helposti pilaantuvaa. Käytössä sen sijaan on mikroaaltouuni ja kahvia.

Meillä on myös juomakaappi, josta voit ostaa virvokkeita ja proteiinipatukoita.

Tästä pääset katsomaan tatuointeja:

TERVETULOA!

Sijaintimme on Vuolteenkatu 20. Kirkkopuistoa vastapäätä Ratinasta ylöspäin. Auton voit jättää johonkin keskustan parkkihalleista jos edessä ei ole tilaa. Jos et löydä, soita! 0400135358